Over mij

Ik ben Sabrina Kenswil. Geboren en getogen in Suriname, dochter van een gemixte vader en Hindoestaanse moeder met 4 kinderen.

Mijn grootste passie in het leven is de verbanden in mensen, relaties en alles wat erbij hoort onderzoeken en zo doorgronden of accepteren. Ik kan me niet anders herinneren dan dat ik hier altijd mee bezig ben geweest, het ‘waarom van ons handelen, het effect daarvan op de ander en de rest en hoe kun je als (dader, slachtoffer of getuige) hier het beste mee omgaan? En wat is werkelijk onze rol en waardevol hierin? Om dit te weten moest ik eerst weten: Wie ben ik?

Ik was ook op zoek omdat ik vaak diep ongelukkig was en nieuwsgierig naar het ‘waarom van het (en zo ook mijn) bestaan. D.m.v. veel zelfstudie in groepsverbanden of solitair (bv. meditatie) en diverse cursussen, boeken en meer heb ik mijn antwoorden gevonden.

Hier kan ik ook een feitelijke biografie over mezelf schrijven, maar dan dwalen we af van de hoofdzaak en dat is jouw zoektocht. Wie/wat/waar ben/was jij? Wat verlang/wens jij?

Het grootste aantal van mijn opleidingen heb ik voltooid bij Marcel Vis v/d De oorsprong, Desiree van der Krogt van Buro Iksa, Vijay Krsna van Gita Seminar en Hylke Bonnema. Waarvan bij Desiree de belangrijkste: Interculturele familieopstellingen.

WhatsApp Image 2019-12-18 at 21.09.08
Om te weten waar je heen gaat, moet je eerst weten waar je vandaan komt.

"The soul has no secret that behavior does not reveal"

© Injekr8 (In je Kracht) – Alle rechten voorbehouden | KvK: 78042313